Boodschappentas met auto's

auto's 20 okt. 2013
Ga jij stoppen met je speen? Ja met auto’s er op. Wat wil je als het lukt? Een boodschappentas met auto’s. Deal! En toen moest ik nog snel zijn ook. Bram heeft een middagje in bed even gehuild. En de 1e ochtend was hij wat eerder wakker. Maar het gaat nu goed. Bram slaapt prima. En ik heb de tas gemaakt. Mijn buurvrouw vond mooie rode stof met auto’s. En ik had nog mooie autostof bij mijn verzameling. Ik maakte een dubbelzijdige tas, zo kan hij kiezen welke hij het die dag het leukst vindt. De tas valt goed in de smaak. Het was gister naast een tas ook een tunnel voor de ambulance, een tent, een hoedje en zelfs een feestmuts waarbij Bram lang zal je leven begon te zingen! :). Ik zeg goeie deal. O ja, ik heb ook gezorgd voor een platte bodem, zo kan hij beter zien wat er in zijn tas zit.

Tags